READY FOR TAKE-OFF?

Antwoorden op vaakgestelde vragen

Waarom gratis hotels?

Concurrentie tussen airlines is moordend. En veel passagiers vliegen liever rechtstreeks dan met een overstap. Daarom gooien sommige airlines allerlei freebies zoals hotelkamers en stadstours in de strijd.

Altijd gratis?

Bij Chinese Airlines én Qatar Airways is een overnachting gratis als de overstap lang genoeg is (>8 uur). Sommige airlines, zoals Emirates en Turkish Airlines, geven alleen een hotelkamer als er geen snellere verbinding bestaat naar jouw bestemming.

Hoe boek ik die hotelkamer?

Dat hangt van de airline af en de specifieke informatie staat op de pagina van de airline vermeldt. Ga er vanuit dat je de overnachting voor vertrek en online moet aanvragen.

Gratis stadstour? Waar kan ik me aanmelden?

Rondhangen op een luchthaven is nooit leuk en dus bieden sommige airlines je een stadstour aan, al dan niet met maaltijden. In de regel hoef je een stadstour niet te reserveren. Uitgebreide informatie staat op de pagina van jouw overstapstad.

Waar kan ik extra informatie vinden?

VliegVia is geen reisbureau, we hebben slechts geprobeerd om de mogelijkheden voor een gratis stopover voor je op een rij te zetten. Contacteer daarom je airline als je nog met vragen zit.

Toffe site! Kan ik met jullie samenwerken?

Bedankt 🙂 Je kunt ons bereiken via info@vliegvia.nl.